AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak

Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak

Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında halıya büyük abdest yapmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin büyük abdest yapmak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük abdestini yapmak ve görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet eder.

Kahve falında banyoya büyük abdestini yapmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdestini çamaşırına yapmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir