AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürürken büyük abdestini yapmak

Kahve falında yürürken büyük abdestini yapmak

Kahve falında yürürken büyük abdestini yapmak bunun da fal sahibine sorun olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yürürken büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Kahve falında büyük abdestini donuna yapmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük abdest yapmak ticaret dünyasında adının yayılacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdesti altına yapmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yürürken büyük abdestini yapmak rakiplerinin üzüleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin büyük abdest yapmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdest yapmak temizlemek çok sıkıntı çekeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdesti yapmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, parasal durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa büyük abdest yapmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir