AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Çeşitli konulardaki farklı parçalar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük abdestini yapmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye alamet eder.

Kahve falında tuvalette küçük abdestini yapmak sabırla hayatına devam edeceğine, büyük emekler vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir