AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete büyük abdest yapmak destek göreceğine, asık yüzlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak kişinin şifaya kavuşacağına, kazancından başkalarına da vereceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete büyük abdestini yapmak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yapmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yapmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, hem yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdest tuvalete yapmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette başkasının büyük abdestini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, makbul olan mallar edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir