AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya su koymak

Kahve falında arabaya su koymak

Kahve falında arabaya su koymak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına alamet eder.

Kahve falında arabaya su koymak gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Kahve falında arabaya su koymak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında arabaya benzin koymak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arabaya eşya koymak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işarettir.

Kahve falında arabaya odun koymak özlem gidereceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında suya çiçek koymak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balığı suya koymak yaşadığı darlığın son bulacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabına su koymak farklı iş kollarına ulaşacağına, planların sarkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardağa su koymak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir