AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya benzin koymak

Kahve falında arabaya benzin koymak

Kahve falında arabaya benzin koymak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, başarılarının daim olacağına, başarılarının artacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabaya benzin koymak gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında arabaya benzin koymak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet eder.

Kahve falında benzini bitmiş araba görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya benzin doldurmak çok kötü durumlara düşüleceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında arabaya benzin almak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında benzin yakmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, istediği noktalara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında benzin pompası görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Kahve falında benzin içmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında benzinle ateş yakmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir