AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağa su koymak

Kahve falında bardağa su koymak

Kahve falında bardağa su koymak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, küs olduğu kişilerle barışacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında bardağa su koymak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamaların veya yanlış anlaşılmaların işlerinizi karıştırmanıza izin vermeyin.

Kahve falında bardak su koymak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardağa su koymak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret eder.

Kahve falında çay bardağına çay koymak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında bardağa çay koymak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında dolaba su koymak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, yol alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya çiçek koymak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını suya koymak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeği suya koymak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir