AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya odun koymak

Kahve falında arabaya odun koymak

Kahve falında arabaya odun koymak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, esenliği bulacağına, küs arkadaşların barışacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabaya odun koymak gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Kahve falında arabaya odun koymak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sobaya odun koymak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvala odun koymak hayatının rast gitmeye başlayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya su koymak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya benzin koymak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabaya eşya koymak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında odun yüklü araba görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya odun yüklemek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, yakın akrabadan gelecek habere alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir