AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya eşya koymak

Kahve falında arabaya eşya koymak

Kahve falında arabaya eşya koymak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında arabaya eşya koymak gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında arabaya eşya koymak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaşamını kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında valize eşya koymak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet eder.

Kahve falında eşyaları valize koymak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bavula eşya koymak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çantaya eşya koymak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arabaya su koymak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya odun koymak geçiminin rahat ve kolay olacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabaya benzin koymak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir