AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı suya koymak

Kahve falında balığı suya koymak

Kahve falında balığı suya koymak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında balığı suya koymak gördüyseniz:

  • Gerilim içeren ilişkileri veya karşılaşacağınız tartışmacı kişileri doğru yönetmeniz gerekebilir.

Kahve falında balığı suya koymak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına delalettir.

Kahve falında balıkları akvaryuma koymak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına balık koymak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında akvaryuma balık koymak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, iyi geçim halinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolaba balık koymak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında balığı akvaryuma koymak adının ve şanının yürüyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet eder.

Kahve falında poşete balık koymak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeği suya koymak büyük maddi kayıp verileceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir