AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya çiş yapmak

Kahve falında halıya çiş yapmak

Kahve falında halıya çiş yapmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, duygularının karşılık göreceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında halıya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeyin.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıya çişini yapmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında halıya çiş yapmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere çiş yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfağa çiş yapmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli çiş yapmak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir