AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıları kaldırmak

Kahve falında halıları kaldırmak

Kahve falında halıları kaldırmak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, huzurlu günlerin geleceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine inanılır.

Kahve falında halıları kaldırmak gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Kahve falında halıları kaldırmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında halıyı kaldırmak önemli kararlar alınacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında halı kaldırmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği yerden kaldırmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya rivayet eder.

Kahve falında yerden kaldırmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş kaldırmak görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çuval kaldırmak kazancının da aynı oranda artacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya kaldırmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir