AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden kaldırmak

Kahve falında yerden kaldırmak

Kahve falında yerden kaldırmak çok istediği bir şeye sahip olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulur.

Kahve falında yerden kaldırmak gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak mevki kaybına uğrayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak evliliğinde mutlu olacağına, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine yorulur.

Kahve falında yerden ekmek kaldırmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden birini kaldırmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir