AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği yerden kaldırmak

Kahve falında bebeği yerden kaldırmak

Kahve falında bebeği yerden kaldırmak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, itibar kaybedeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği yerden kaldırmak gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında bebeği yerden kaldırmak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında yerden birini kaldırmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden taş kaldırmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir