AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval kaldırmak

Kahve falında çuval kaldırmak

Kahve falında çuval kaldırmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, zor bir döneme gireceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval kaldırmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında çuval kaldırmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında arabayı elle kaldırmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına yorulur.

Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kolunu kaldırmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek kaldırmak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çok üst mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneye el kaldırmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir