AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kaldırmak görmek

Kahve falında taş kaldırmak görmek

Kahve falında taş kaldırmak görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Hızla fikir değiştirmek veya dışarıdan istikrarsız görünebilecek tavırlar içerisine girmek doğru olmayabilir.

Kahve falında taşı kaldırmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet eder.

Kahve falında büyük taş kaldırmak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır taş kaldırmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında taş kaldırmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında yerden taş kaldırmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoldan taş kaldırmak bolluğa kavuşacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına alamet eder.

Kahve falında taş kaldırmak görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval kaldırmak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir