AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı kaldırmak

Kahve falında halı kaldırmak

Kahve falında halı kaldırmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında halı kaldırmak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Kahve falında halı kaldırmak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında halıları kaldırmak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında halıyı kaldırmak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında engel kaldırmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayayı kaldırmak makam ve rızık sağlayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında harman kaldırmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir