AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya saklanmak

Kahve falında arabaya saklanmak

Kahve falında arabaya saklanmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, çok rahat edeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabaya saklanmak gördüyseniz:

  • İlgilenecek yeni konular çıkabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında arabaya saklanmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle saklanmak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, hayırlı bir sürece girileceğine işarettir.

Kahve falında çatıya saklanmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak altına saklanmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprü altında saklanmak sorunların gittikçe artacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaçarak saklanmak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında polislerden saklanmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa saklanmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir