AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçarak saklanmak

Kahve falında kaçarak saklanmak

Kahve falında kaçarak saklanmak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kariyerinin yükseleceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kaçarak saklanmak gördüyseniz:

  • Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler.

Kahve falında kaçarak saklanmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kaçarak saklanmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kaçarak eve girmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Kahve falında birinden kaçarken yakalanmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kaçarken görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kaçarak uçmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaçarak evlendiğini görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir