AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıya saklanmak

Kahve falında çatıya saklanmak

Kahve falında çatıya saklanmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıya saklanmak gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında çatıya saklanmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, zafer elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çatıda saklanmak büyük aksilikler yaşayacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında boğadan saklanmak yaşam standartlarının da yükseleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamdan saklanmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkudan saklanmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, güçten düşeceğine, yorulacağına işaret eder.

Kahve falında okula saklanmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak her zaman hayırlı işler yapacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında korkup kaçmak saklanmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir