AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli paspas görmek

Kahve falında kirli paspas görmek

Kahve falında kirli paspas görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kirli paspas gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Kahve falında kirli paspas görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bütçesinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kapı önü paspası görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paspas yapmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yer paspası görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı paspas görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, makamının ve ününün artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah paspas görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında örgü paspas görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil paspas görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir