AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önü paspası görmek

Kahve falında kapı önü paspası görmek

Kahve falında kapı önü paspası görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önü paspası gördüyseniz:

  • Duygusal seçimler yapmanız iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında kapı önü paspası görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kapı paspası görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda paspas görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bahtının da çok parlak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı paspas görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında paspas görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sözlerinden çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer paspası görmek kendisi paralayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında örgü paspas görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kısmetinin artacağına işarettir.

Kahve falında araba paspası görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir