AnaSayfa / Genel / Kahve falında paspas yıkamak

Kahve falında paspas yıkamak

Kahve falında paspas yıkamak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerinin hafifleyeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paspas yıkamak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Kahve falında paspas yıkamak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında paspas satın almak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulur.

Kahve falında banyo paspası görmek kazançlı adımlar atılacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında paspas almak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında paspas yapmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı paspas görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet eder.

Kahve falında kapıda paspas görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında banyo paspas görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir