AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıya çiş yapmak

Kahve falında ayakkabıya çiş yapmak

Kahve falında ayakkabıya çiş yapmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıya çiş yapmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş kaka yapmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiş yapmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak saygınlığına da saygınlık katacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı çiş yapmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında tencereye çiş yapmak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir