AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı sürmesi görmek

Kahve falında hacı sürmesi görmek

Kahve falında hacı sürmesi görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, üzüntülerin daha da artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında hacı sürmesi gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında hacı sürmesi görmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, sıhhat ve moral bulacağına delalettir.

Kahve falında mavi sürme görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek beddua ve ah alacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulur.

Kahve falında kendine sürme sürmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe sürme çekmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında birine sürme çekmek bolluk ve bereket geçireceğine, kederlerinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına sürme çekmek yoğun duygular yaşayacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir