AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sürme çekmek

Kahve falında birine sürme çekmek

Kahve falında birine sürme çekmek ortaklarla aranın bozulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, variyetini çoğaltacağına, sohbetinin bozulacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında birine sürme çekmek gördüyseniz:

  • Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşa sürme çekmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi sürme çekmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gözüne sürme çekmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlere sürme çekmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Kahve falında birine sürme çekmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı sürme çekmek gelirinin de artmayacağına, yerinde saymayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir