AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine sürme sürmek

Kahve falında kendine sürme sürmek

Kahve falında kendine sürme sürmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, ticaretinin büyüyeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kendine sürme sürmek gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi sürme sürmek bekârlığına da veda edeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında göz sürme sürmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine sürme sürmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek güzel günler geçireceğine, gıybet edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne sürme sürmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında gözünde sürme görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı sürmesi görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir