AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabası yanmak

Kahve falında arabası yanmak

Kahve falında arabası yanmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında arabası yanmak gördüyseniz:

  • Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında arabada yanmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabası yanmak sağlıklı bir kişi olmaya, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında vücudu yanmak parasız günler geçireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde yanmak dinine bağlı kalacağına, her şeyin ters gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonu yanmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yüreği yanmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında sigarayla yanmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir