AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde yanmak

Kahve falında arabanın içinde yanmak

Kahve falında arabanın içinde yanmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, daha büyük saygınlık kazanılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın içinde yanmak gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış işler, anlamsız diyaloglar veya çözülmemiş detaylar nedeniyle stresli olabilirsiniz.

Kahve falında arabanın içinde yanmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşler içinde yanmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında alevler içinde yanmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde yanmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında arabanın içinde köpek görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabanın içinde görmek rahat bir hayat yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın içinde gitmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde toprak görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir