AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada yanmak

Kahve falında arabada yanmak

Kahve falında arabada yanmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, helal kazanç elde edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada yanmak gördüyseniz:

  • Birilerinden, büyük ihtimalle iş konularında birşeyler öğrenmeniz mümkündür.

Kahve falında arabası yanmak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arabada yanmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü yanmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu yanmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarısız olacağına işaret eder.

Kahve falında yağda yanmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşde yanmak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı yanmak maneviyatını daha ön planda tutacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ütüden yanmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir