AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu yanmak

Kahve falında vücudu yanmak

Kahve falında vücudu yanmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, büyük bir yenilgi alacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında vücudu yanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Kahve falında vücudu yanmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında lavda yanmak hileye ve fesada başvurmayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcaktan yanmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, maddi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında suyla yanmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde yanmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşte yanmak ele güne muhtaç olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulur.

Kahve falında sigaradan yanmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Kahve falında arabada yanmak kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir