AnaSayfa / Genel / Kahve falında akli dengesi yerinde olmayan birini görmek

Kahve falında akli dengesi yerinde olmayan birini görmek

Kahve falında akli dengesi yerinde olmayan birini görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, daha fazla yakınlaşacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında akli dengesi yerinde olmayan birini gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Kahve falında akli dengesi yerinde olmayan birini görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında dengede durmak iş öğreneceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denge sağlamak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aklı dengesini kaybetmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dengede duramamak sorunların çözüm bulacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denge kaybetmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kısmetinizin açılacağına delalet eder.

Kahve falında iş yerinde ezan okumak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında avret yerinde kıl görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir