AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kol saati görmek

Kahve falında güzel bir kol saati görmek

Kahve falında güzel bir kol saati görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sağlık ve şifa bulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir kol saati gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Kahve falında güzel kol saati takmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında güzel kol saati görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir kol saati görmek variyetini çoğaltacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel saat görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında güzel saat görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saati satmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin kolunda saat görmek çaresiz durumlara düşeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kol saati görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir