AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kol saati görmek

Kahve falında güzel kol saati görmek

Kahve falında güzel kol saati görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, zevki sefa içinde olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel kol saati gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Kahve falında güzel kol saati takmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kol saati görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kol saati görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında güzel saat görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel saat görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına inanılır.

Kahve falında siyah kol saat görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kol saati görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane kol saati görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir