AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dudak dudağa öpüşmek

Kahve falında biriyle dudak dudağa öpüşmek

Kahve falında biriyle dudak dudağa öpüşmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, iyi anlaşacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle dudak dudağa öpüşmek gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Kahve falında dudakta uçuk görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağı yırtılmak hayır işleri ile uğraşılacağına, daima ona hürmet göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dudaklarından öpülmek büyük başarıla kazanacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dudaktan öpüşmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayla dudaktan öpüşmek hidayete ermeyi de başaracağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, yeniden can bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağının ısırıldığını görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir