AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel burun görmek

Kahve falında güzel burun görmek

Kahve falında güzel burun görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, dinden çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel burun gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Kahve falında güzel burun görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, elindeki işi rayına oturtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun deliklerini görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek yeni bir ilişkiye başlamaya, büyük sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında kırık burun görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılları kesmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun karıştıran birini görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına inanılır.

Kahve falında burun silmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çok önemli noktalara geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir