AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık burun görmek

Kahve falında kırık burun görmek

Kahve falında kırık burun görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sıkıntısının biteceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, dedikodu edeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Kahve falında kırık burun gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında kırık burun görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun iltihabı görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun sıkmak sorunlarının sürekli artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında burun kılını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında burun spreyi görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun kanadığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burunda kan görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir