AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun karıştıran birini görmek

Kahve falında burun karıştıran birini görmek

Kahve falında burun karıştıran birini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun karıştıran birini gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Kahve falında burun karıştıran birini görmek rütbenin yükseleceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında burun karıştırmak görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında burun karıştırmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ev karıştırmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında telefonu karıştırmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç karıştırmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, zengin için yoksulluğa işarettir.

Kahve falında ayran karıştırmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süt karıştırmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir