AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölümle burun buruna gelmek

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Kahve falında burundan kan gelmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm sırasının geldiğini görmek yaşamının yoluna gireceğine, çalışmalarının beğenileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüm vaktinin geldiğini görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında buruna estetik yaptırmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine inanılır.

Kahve falında bebek burun silmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında güzel burun görmek büyük takdir toplanacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delik burun görmek büyük bir ikilemde kalacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir