AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel ayva görmek

Kahve falında güzel ayva görmek

Kahve falında güzel ayva görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ağır günler geçireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel ayva gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Kahve falında güzel ayva görmek kazançlı kapıların açılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva almak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dalda ayva görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sorunların gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva soymak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ayvayı yemek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva çiçeği görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva yaprağı görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva ağacı kesmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir