AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayvayı yemek

Kahve falında ayvayı yemek

Kahve falında ayvayı yemek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında ayvayı yemek gördüyseniz:

  • Geçmişte olanları gözünüzde büyütmeniz geleceğe tereddütle bakmanıza neden oluyor.

Kahve falında yeşil ayva yemek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soyulmuş ayva yemek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca tabir olunur.

Kahve falında sulu ayva yemek gönül hoşluğu yaşayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan ayva yemek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva yemek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve ayva yemek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında ayva çalıp yemek çok büyük bir aşk yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir