AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva çiçeği görmek

Kahve falında ayva çiçeği görmek

Kahve falında ayva çiçeği görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işlerin sarpa saracağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ayva çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çiçek açmış ayva ağacı görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva çiçeği görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalettir.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ayva toplamak yemek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında sarı ayva görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva bahçesi görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri ayva görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir