AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva ağacı kesmek

Kahve falında ayva ağacı kesmek

Kahve falında ayva ağacı kesmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, hastalıklarının düzeleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayva ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Kahve falında ayva ağacı kesmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye yorulmaktadır.

Kahve falında ayva kesmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak hem moral hem de çareler bulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta sarı ayva görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında ayva ağacı görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta ayva görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir