AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva yaprağı görmek

Kahve falında ayva yaprağı görmek

Kahve falında ayva yaprağı görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ayva yaprağı gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Kahve falında ayva yaprağı görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, daha fazla gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva çalıp yemek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında elma ve ayva görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına inanılır.

Kahve falında ölüye ayva vermek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ayva görmek işlerinin kolaylaşacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü ayva görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir