AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva almak

Kahve falında ayva almak

Kahve falında ayva almak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, ayaklandıracağına işarettir.

Kahve falında ayva almak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almanız için gerekli herşeye sahipsiniz.

Kahve falında olgun ayva görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işarettir.

Kahve falında ayva yemek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında birinden ayva almak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayva tatlısı yemek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva turşusu görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş ayva görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak yaşadığı zorlukların biteceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında ayva satmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir