AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalda ayva görmek

Kahve falında dalda ayva görmek

Kahve falında dalda ayva görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, büyük başarıla kazanacağına inanılır.

Kahve falında dalda ayva gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutmanız üretkenliğinizi arttırabilir.

Kahve falında daldan ayva koparmak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalda ayva görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalettir.

Kahve falında deniz dibine dalmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayva reçeli görmek sevgi dolu haberler alınacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva bahçesi görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak suya dalmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva nar görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir