AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva soymak

Kahve falında ayva soymak

Kahve falında ayva soymak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, parasız günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayva soymak gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ayva soymak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasından ayva almak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva almak en büyük acılarının dineceğine, hayatın düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayva ve elma toplamak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva kesmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine ayva vermek maddi imkanlarının çoğalacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir