AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara pislemek

Kahve falında mezara pislemek

Kahve falında mezara pislemek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, dişe diş savaşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında mezara pislemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Kahve falında mezara pislemek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline pislemek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında odaya pislemek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında üzerine pislemek hayallere kavuşulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çok büyük borçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında yatağına pislemek gönülsüzce bir yere gideceğinize, şan şöhret kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çamaşırına pislemek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, anlaşmalardan cayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun altını pislediğini görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir