AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya pislemek

Kahve falında suya pislemek

Kahve falında suya pislemek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına inanılır.

Kahve falında suya pislemek gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında suya pislemek sağlığını geri kazanacağına, bol muhabbette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak pislemek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağına pislemek seçkin bir eleman haline geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Kahve falında yatağı pislemek başına bazı musibetlerin geleceğine, çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonuna pislemek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi eline pislemek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tabağa pislemek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir