AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine kelebek konduğunu görmek

Kahve falında üzerine kelebek konduğunu görmek

Kahve falında üzerine kelebek konduğunu görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine kelebek konduğunu gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında üzerine kelebek konduğunu görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında çekirgenin üstüne konduğunu görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir